Barnefotballen har åpnet forsiktig

Vibeke Martinsen, styreleder i SIL, sier det ikke blir fotballskole på Hadsel i sommer. - Det naturlige var at vi skulle bruke a-lagsspillere som instruktører, men grunnet smittevernet får vi ikke gjort det, sier hun.

I gang: Barnefotballen har startet opp igjen, men alle over 20 må fortsatt belage seg på venting før de kan trene igjen.  Foto: Rune Kristian Ellingsen

Hadsel

Barnefotballen, altså for dem under 20 år, er imidlertid godt i gang igjen etter en lang treningstørke. Mens TINE forventer at de skal få påmeldinger til TINE fotballskole i størrelsesordenen 65 000 påmeldte, styrer SIL klar av tilbudet. Blant annet fordi Hadsel kommune skal ha sitt eget sommeraktivitetsopplegg, men også fordi klubben ikke kan bruke sine egne spillere til treningen.