Slutt på gresstustene i Hadselhallen:

– Håpet er at alt skal være fikset før høsten

Driftssjef i Hadsel Hallpark, Svein-Roar Martinsen gleder seg til å endelig få byttet ut det slitte gresset i Hadselhallen. – Dette hadde vi egentlig garanti på, men så gikk entreprenøren konkurs, så vi måtte betale alt sjøl, sier han om gressmatta.

Kunstgresset som skal skiftes ut var egentlig en produksjonsfeil, og Svein-Roar Martinsen i Hadsel Hallpark ser frem til å endelig få et ordentlig gressdekke i hallen. - Nå ser det jo ut som en traktor har kjørt rundt her, bemerker han om de mange gresstustene som ligger igjen på matta.  Foto: Per Eivind Knudsen

Hadsel

Det er store oppgraderingen i og utenfor Hadselhallen. Både kunstgresset inne skal skiftes, i tillegg til at den såkalte tufteparken skal få underlag og gressdekke. Samtidig skal underlaget på kommunens fireballbinger skiftes ut. To på Melbu, en på Strønstad og en på Sandnes.