– Avskilting av lærerne er helt bak mål

At det kreves en 4-er i matematikk for å på papiret være en godkjent lærer er helt bak mål, mener Mona Nilsen i Nordland Arbeiderparti. Andrekandidaten til Stortingsvalget møtte mandag utdanningsforbundet i Hadsel for å høre hva som må til for å sikre rekrutteringen av lærere i distriktet.

Arbeiderpartiet vil gjerne gi lærerne, og dermed skolebarna, en bedre hverdag. - Vi må ta tilliten til lærerne tilbake, sier Mona Nilsen, 2-kandidat for Nordland Arbeiderparti til årets stortingsvalg. Sammen med leder i Hadsel Ap, Bengt Are Pettersen, tok hun en prat med Utdanningsforbundet om hvor skoen trykker.  Foto: Per Eivind Knudsen

Hadsel

– Det er offentlig sektor som er viktig å satse på. Kommunale tjenester er et område som ofte blir glemt i valgkamper. Det er mye mer fokus på næringsliv, men det er i kommunene folk bor, sier Mona Nilsen.