Kommer stadig nærmere stortingsplass:

– Ser altfor ofte at politikere blir høye på seg sjøl

Når Geir Jørgensen inntar plassen på Stortinget for Rødt, skal han fortsatt være nordlending. – Det er viktig å beholde glimtet i øyet og sjølironien, sier den frittalende politikeren som ikke frykter for å bli kommunikasjonsmessig kastrert i møte med hovedstadspolitikere.

Bevarer nordlendingen: Geir Jørgensen skal på ingen måte legge igjen nordlendingen hjemme når han begynner å pendle til Oslo. - Det er viktig å beholde seg sjøl, sier han om den kommende fireårsperioden som stortingspolitiker.  Foto: Per Eivind Knudsen

Hadsel

Samboer Silvia Rehnlund sørger for at Jørgensen får i seg mat. Denne onsdagen har det vært fullt kjør på telefon og mail fra folk og fe som vil ha en prat med den nyvalgte stortingspolitikeren. Selv om resultatet ikke er 100 prosent skrevet i stein ennå, og Jørgensens sjøl er ivrig med understrekingen om at alle uttalelser om plassen tas med forbehold, har han klare tanker om de neste fire årene.