– En musikkvideo med Madrugada er bra for rekrutteringen

Da Madrugada skulle spille inn musikkvideoen til "Dreams at midnight" i Raftsundet, ble det betydelig mer rock`n roll over brannøvelsen til Hadsel Brann og Redning. - Utrolig artig at vi kan få være med på noe sånn, sier fungerende brannsjef Sten Johannessen.

Dekke behov: - For oss var det viktig å ivareta være behov i forhold til at det skulle være en øvelse, så kom det med å treffe behovet til innspillingsteamet, sier brannsjefen om samarbeidet med Madrugada.  Foto: Per Eivind Knudsen

Hadsel

Men det var i utgangspunktet en vanlig øvelse, med litt mer stjerneschwung over det praktiske. Utgangspunktet var at det egentlig skulle spilles inn video i Bø. En viss mangel på saneringsnødvendige boliger fikk derimot Bø-ordfører Sture Pedersen til å ringe Aina Nilsen, som igjen tok kontakt med Hadsel brann- og redning.