Hege Schøyen, Linn Skåber og Cecilie Steinmann Neess på Hurtigrutens Hus:

Gjenåpnet humoren

I en tid med gjenåpning i fokus tok trioen Hege Schøyen, Linn Skåber og Cecilie (Cess) Steinmann Neess turen til Stokmarknes for å sjarmere vesterålingene.

TRE ELE­FAN­TER: En, to, tre ele­fan­ter i rom­met var ho­ved­bud­ska­pet på fre­da­gens for­stil­ling. Linn Skå­ber, Ce­ci­lie Stein­mann Neess og Hege Schøyen åp­net lat­ter­dø­ren på Hur­tig­ru­tens Hus, med ar­ti­ge inn­slag om ting man ikke pra­ter om. alle foto: Sara Stik­hol­men 

Hadsel

Salen ble ikke bare fylt opp med mennesker, men også latter og god stemning som fulgte hele veien ut av Hurtigrutens Hus. Forestillingen Tre elefanter i rommet og med selveste Hege, Linn og Cess på scenen var det ingen tvil. Fra første sekund brøyt latteren ut, i hvert fall da Hege dro fram tankeleseren fra Clas Ohlson og testet den på publikum.