Idyllisk festkveld

Dum Dum Boys takket folkethavet i Vesterålen med en topp konsert.

Hadsel

Dum Dum Boys har solgt ut Rockefeller i Oslo noen ganger. Selvsagt er konsertlokalet hjemme i Trondheim også utsolgt. Prepple, Kjartan og resten av bandet viste å sette pris på at vesle Vesterålen også sørget for fullt hus. Rundt 1100 fans, og utsolgt Hurtigrutens Hus er intet mindre enn imponerende. Og Dum Dum Boys takket for tilliten med å levere en real festkveld på Stokmarknes.

Bandet har snekret låter siden tidlig 80-tall, og nyskrevet materiale viser at Kjartan & Co. fortsatt har det i seg. Tonen ble satt fra "Enhjørning" og ut. "Plaster på såret", "Har det på tunga", "En vill en", og "Slave" var blant de mange låtene som fikk folk til å hyle seg hese. De tidligere pønkerne har et stort bibliotek av sanger å velge mellom, og det er gøy å registrere at også splitter nye låter holder mål.

Øksnesværingen Mikael Lindqvist er blitt assortert medlem av Dum Dum Boys de siste årene, og han ble underveis behørig æret av gamlekara i bandet. Stilig var det også at konserten tonet ut med en av Mikals sanger fra festsirkusbandet Løkbrød.

Gjengen i Hurtigrutens Hus skal ha ære for å sluse godt over tusen mennesker inn til det som kommer til å stå igjen som en av de virkelig store konsertopplevelsene i Vesterålen gjennom tidene. De gamle er eldst. Og Dum Dum Boys kan fortsette å slå seg på brystet. De er det norske Rockebandet.