Zöllners leverte for stinn brakke

Latteren lå som et teppe over lokalet da Zöllners Eft. entret scenen fredag kveld.
Hadsel

Allerede 20 minutter før den første av to forestillinger med Zöllners Eft. skulle begynne var det fullt hus i andre etasje på Rødbrygga.

Latteren lå som et teppe over lokalet da Zöllners Eft. entret scenen fredags kveld. I den første forestillingen av to, den andre lørdag kveld, fikk publikum det de hadde kommet for, og vel så det.

Latterfullt

Det var et voksent publikum som hadde tatt veien til Rødbrygga på Stokmarknes, og det både hørtes og så ut som at de likte det de fikk servert.

Zöllners Eft. er et velkjent felleskap av gjøglere, musikere og poeter i Vesterålen, og de serverte i sitt 29. år enakteren En dråppe i havet.

I løpet av den halvannen time lange enakteren fikk vi blant mye annet stifte bekjentskap med vineksperten Hartviksen, spilt av Gjermund Andreassen, som de fleste har sett tidligere som jaktentusiast.

Skråblikk

Med godt skuespill og gode tekster, i samsvar med god musikk, fikk publikum noe som må kunne kalles en totalpakke. Spesielt noen av tekstene sto veldig sterkt i lys av dagens debatt om leting etter olje i Lofoten og Vesterålen.

- Tekstene var også veldig sentrale da vi hadde forestilling sist tema var oppe rundt oljeleting utenfor Lofoten. Vi syntes det gikk veldig bra til å være en premiere, fortalte Birger Rognerud etter at forestillingen var ferdig.

Les mer i tirsdagens Vesteraalens Avis.