- Vet du om en person eller virksomhet som med god kommunikasjon har bidratt til å sette Nord-Norge på kartet? Da kan kandidaten vinne Nordnorsk Kommunikasjonspris under fagdagen #komnord2016 som arrangeres i Tromsø 17. november 2016.

Dette skriver juryleder Siri Brønmo i ei pressemelding. Prisen deles ut til en organisasjon, institusjon, bedrift eller enkeltperson i Nord-Norge som gjennom god kommunikasjon har bidratt til å synliggjøre og fremme Nord-Norge, nordnorsk kultur, kompetanse og suksessfulle prosjekter i nord. Juryen vil vektlegge kandidater som har vist vei når det gjelder god kommunikasjon og vil berømme kandidater som er modige og er til inspirasjon for utøvere innen kommunikasjonsfaget.

Les også: Meier vant kommunikasjonspris

Meier vant i fjor

Nordnorsk Kommunikasjonspris deles ut av Kommunikasjonsforeningen, lokallaget Nord-Norge. I fjor var det Caroline Meier som vant. Hun mottok prisen for å utøve kommunikasjon med sterk nordnorsk identitet, for å ha skapt oppmerksomhet rundt Nord-Norge gjennom god visuell kommunikasjon og for å kommunisere åpent om personlig sorg. Alle kan foreslå kandidater til prisen. Det gjør du ved å sende forslag med begrunnelse til nord-norge@kommunikasjon.no Fristen for å sende inn forslag er 15. oktober.

Juryen

Årets jury består av Mette Siri Brønmo, avdelingsdirektør Brønnøysundregistrene (juryleder), Christian Chramer, regiondirektør NHO Troms og Svalbard, Jan Eirik Hanssen, redaktør Avisa Nordland og Heidi Tangstad, prosjektleder Kunnskapsparken Origo.