- Det blir kjempeartig, både for våre spillere, Sortland og ikke minst de som kommer for å se på, sier Bjørkan til VOL.

Opptatt av Sortland

Treneren understreker at han og klubben er opptatt av å følge med i hva som skjer i andre klubber i fylket, inkludert i Sortland.

- Det er viktig for oss at vi har kontakt med lag som Sortland. Vi vet at de har utviklet mange gode spillere opp gjennom årene og kanskje får vi øye på noen nye under cupkampen, sier han.

- Kommer ikke til å klare det

I motsetning til sin trenerkollega på Sortland, Steve Lind Edvardsen, som tror det blir tøft å vinne kampen, er Bjørkan av en helt annen oppfatning.

- Vi vet at Sortland har lyst å slå oss. De kommer til å kjempe som løver. Men de kommer ikke til å klare det. Mot oss ryker de, sier han selvsikkert.

For Bjørkan og Glimt har nemlig planer om å avansere langt i cupen, i år også.

- I fjor kom vi til semifinalen og håper vi kan nå like langt i år. Derfor må vi slå ut Sortland på veien dit, slår han fast.

- Har stor bredde i troppen

Bjørkan forteller at han disponerer en bred og frisk tropp om dagen, og som er i god form.

- Vi har vunnet begge kampene vi har spilt så langt og har fin flyt. Troppen er også frisk, der to mann er på veg tilbake fra skade. Da vil vi være fulltallige. Vi har stor bredde i troppen og byttet om blant annet ut halve laget i pausen i siste cupkamp mot Fauske uten at det hadde noe å si, slår Åsmund Bjørkan fast.