I Vesterålen var det to hendelser i natt. På Sortland måtte en ungdom hentes av ambulanse etter å ha drukket for mye. En annen ungdom måtte bli kjørt hjem av samme grunn. Senere på kvelden ble ei rute knust på et utested.

I Narvik måtte politipatruljen rundt klokken 02.00 i ta en tur natt et av byens utesteder etter melding om at en person forsøkte skalle til en dørvakt.

Like etter måtte politipatruljen dra til en privat adresse i Narvik. Her var en person beruset utenfor en adresse. Politet fant personen og kjørte denne hjem til bopel.

Rundt klokken 03.00 i natt måtte politiet i Narvik ta en tur til en privat adresse for å avslutte en fest etter at naboer hadde klaget på støy.

Rundt samme tid måtte politiet i Harstad avslutte en fest der av samme grunn. På denne festen ble en person anmeldt for å ha nektet å oppgi personalia til patruljen.

I Harstad sentrum ble to personer bøtelagt i natt. En person fikk et forelegg for urinering på offentlig plass. Boten kom på kr. 3000. En annen fikk et forelegg på 10.000 kroner. Det er ikke oppgitt hva den siste boten var for.

Etter dette ble det rolig på festfronten.

I Harstad hadde politiet en promillekontroll klokken 06.00 i morges. 25 kjøretøy ble kontrollert, ingen reaksjoner.

I Narvik hadde folket roet seg, men dyrene ikke. I sekstia kom det nemlig rapporter om at tre hester var løs og sprang mot E6.