Likholmen kan beskrives som en seig maritim drakamp mellom nu-visepop, folk og sedat rock. Dette er den virkelige lyden av utkant-Nord-Norge. Maritimt uten å være sjark-romantiserende, dunkelt uten å være kølsvart og seigt uten å være stillestående.

Slik ble Likholmen presentert før konserten og det er vanskelig å være uenig.

Med fantastisk musikalitet, dype tekster og dyktige musikere imponerte Likholmen de omlag femti fremmøtte i Café Finnmarken fredag kveld.

Musikken ble fulgt av en kunstnerisk installasjon på lerret under hele konserten, noe som bare bygde opp under en inderlig og vakker stemning.

Det ble en spesiell stemning under konserten. En ble nesten  redd for å puste. For det var lavmælt, men inderlig vakkert og skjørt. Konserten gikk også på mange måter i ett, så en kunne ikke engang klappe mellom numrene. Applausen kom imidlertid på slutten.

Rett og slett var dette veldig, veldig bra.

Erfarne

Ingeborg Oktober, Martin Losvik , Hallstein Sandvin og Kåre Riibe Ramskjell og "Æ" har gjort en drøss plater, konserter, utstillinger og videoer under egne navn og andre prosjekter, men har slått seg sammen for å innrede Likholmen-universet.

Se en videosmakebit i videovinduet øverst i saken.