I forbindelse med årets Reginedager i Bø vil det også bli arrangert en minifestival under ledelse av ungdomsklubben Madhouse. Klubben har fått tilsagn på 30.000 kroner fra Frifond, en støtteordning opprettet av Stortinget for å bedre de økonomiske rammebetingelsene for demokratisk og frivillig aktivitet i lokalsamfunn.

Også Nordland fylkeskommune bevilger penger til prosjektet. Det er Ungdommens fylkesting som har vurdert søknaden fra Bø Ungdomsklubb, og gitt et tilsagn på 30.000 kroner. Dermed er altså 60.000 kroner stilt til rådighet for arrangementet.

Da man sist høst arrangerte "Rock mot frafløtting" samlet det så mye som 600-700 ungdommer, som blant annet kunne glede seg over å høre og se store artister som Joddski og Paperboys.

- Dette er veldig gode nyheter. Robin & Bugge kommer for å spille, og de er kjempebra. Det skal være amatørband som skal varme opp for hovedbandet. Det skal være DJ-kurs, og rappe- og låtskriverkurs på formiddagen. Det er veldig artig at hovedartisten holder kurs på denne måten, sier ungdomsleder Solveig P. Pettersen til VOL.