– Dette blir første sommerkonsert hos Alveland i år. Det er ekstra stas at det er han Inge som åpner sesongen hos oss. Han har med seg sin faste gitarist til Dverberg. Vårt publikum er begeistret for Inge og hans musikk. Det er litt ekstra stas at «Kanskje det e for mye», en av låtene hans som surrer og går på radio for tiden ble spilt for aller første gang hos oss, sier Rita King i en pressemelding, og føyer til at konserten er gratis.

Inge Bremnes er en ung nordnorsk artist og låtskriver fra Kvæfjord i Troms som blant anent har hentet inspirasjon fra blant annet Jeff Buckly, Coldplay, Sigur Rós og Ásgeir Trausti, har Inge imponert på konserter og turnéer både i England og Norge.

Gjennom listinger av sine singler ”Sne” og ”Ka du håpa på” hos både NRK P1 og P3 har Inge høstet gode anmeldelser i Dagbladet, opptreden i Christine Danckes show på P3, samt radiospillinger og flere utsolgte konserter over hele landet.I løpet av våren har Inge jobbet med nytt materiale, blant annet i det fantastiske studioet på Giske, Ocean Sound Recordings.