Kampen er slutt, og MIL har vunnet 2-0.

90: Da er vi på overtid.

89: Bendik Rasmussen kommer inn for Adrian Pedersen, og MIL er på god vei til å klatre to plasser, til sjetteplass på tabellen.

88: Med to minutter igjen av kampen vil skuffelsen for MIL være stor om poeng rotes bort nå.

86: Og akkurat stor fart og på vei mot mål er det som skaffer MIL en ny, stor sjanse. Adrian Pedersen får frispark, og setter ballen tett utenfor mål. Timevis med frisparkterping betaler seg nesten.

84: MÅÅÅL: MILs bestemann i dag Erlend Robertsen spiller Adrian Pedersen gjennom, og han skårer sikkert til 2-0. Pedersen er definitivt best for MIL rettvendt, og i stor fart.

79: MILs Rugen Tollefsen ut for Aleksander Dahl Christensen.

76: Glimt er stadig på små visitter farlig nær MILs sekstenmeter. Enkelte av de unge spillerne i gult viser prov på stor fart og god teknikk.

69: MÅÅÅÅL: 1-0 til hjemmelaget. Og hvem andre enn Torjus Nilsen Nikolaisen var det som satte frem hodet og stanget inn MILs skåring? Det skjedde etter et hjørnespark.

Det byttes på begge lag. Eirik Burchardt og Stian Fredriksen kommer inn for hjemmelaget. MIL er sultne på tre poeng, men har så langt ikke gjort seg fortjent til dem.

58: MILs Yngve Grøm Steinum gjør en sjelden feil, og stusser en glimtball gjennom. Glimts spiss klarer ikke å overliste Martin Brun, som igjen må ut i full strekk. En sjansefattig førsteomgang er definitivt avløst av en mer sjanserik omgang.

53: MILs solide midtstopper må dessverre ut, og inn kommer Haider Al-Kharasany, som tar backplassen.

52: Og der kom MILs sjanse for dagen. Torjus Nilsen Nikolaisen spiller gjennom Thomas Rønning, som igjen legger inn til Adrian Pedersen som smeller ballen rett over mål. Pedersen får bare minuttet etterpå en ny sjanse til å skåre. Nå er det MIL som kjører.

50: Enda en gang er de gule gjennom, og keeper Martin Brun må ut i full lengde for å unngå baklengs. Nå lever MIL farlig.

47: Det spesielt unge Glimt-laget spiller seg helt gjennom, men MIL klarer mirakuløst å berge innlegget unna en skåring. Det ryktes at laget sparer juniorer som skal ut i cupkamp mot Tromsø denne uka.

40: MIL har avgjort tatt over kampen, men klarer knapt å skape farlige sjanser for Glimts målvakt Fredrik Norum, som opprinnelig er fra Sortland. Etter 40 minutt berger Nordlund Glimt fra baklengsmål på corner, som er hjemmelagets største sjanse så langt i kampen.

25: Thomas Rønning skyter utenfor fra 18 meter. Nå er MIL mye mer med i kampen.

23: Gult kort til Glimts nummer tre, Fredrik Thomassen for å ha tatt ned Thomas Rønning.

14:  BG er nære å heade inn et pent innlegg i mål. Foreløpig er Glimt det klart farligste laget i kampen.

11: Etter 11 min sender Erlend Robertsen avgjårde et skudd med "feil" fot, og vi kunne notere MILs første sjanse.

05: Kjempesjanse til Glimt etter fem minutter, tabbe av MILs back, som slipper Glimt til med innlegg.

03: Kampen starter rolig uten at det vært noen sjanser til noen av lagene.

Før avspark ligger Melbo på en åttendeplass på tabellen, som du kan se her. Bodø/Glimt er helt nede i bunnstriden og ligger foreløpig på en 11. plass.

Før kampen:

Ass.dommer 1: Kjell Olav Duås (Stokmarknes IL)

Ass.dommer 2: Frank Tore Nilssen (Stokmarknes IL)

Turnering: 3. div Menn avd 11

Kampnummer: 18120311050

Draktfarger: Se draktfarger og kontaktpersoner

Kamptroppen

Melbo

Bodø/Glimt 2