Hærland mener i spalten sin i VG Helg at Sinding er i etetisk tvilsomt landskap med virksomheten sin. Sinding tilbyr et onlinebaserttreningskurs for kvinnelige gründere, kalt Skapdindrømmejobb. Kurset går overto måneder.

Her kan du se et videokipp der Sinding forklarer hvorfor detgikk bra med henne, og ikke fullt så bra med andre på Skapdindrømmejobb.

Ikke imponert

Hærland skrev følgende om Sindings kursing av gründere.

”Sindings definisjon av «raus og kul» er så vidt jeg kan sealle som melder seg på kurset, betaler fakturaen og møter opp for å se henne tanoen dansetrinn mens hun brøler «wow!» og «hell, yeah!», noe hun antagelig ogsågjør hver gang hun sjekker kontoutskriften sin.” skriver Hærland.

Her kan du lese Hærlands spalte

– Ukritisk

Hærland går videre og mener metodene til Sinding minner om hjernevask.

”Ukritisk jubling er hjernevask, og jo høyere folk rundt degjubler, jo vanskeligere er det å være kritisk.”.

Hærland avslutter spalten med følgende karakteristikk avandværingen:

”Alternativet er selvsagt å bli rik ved å selge et dyrtinnholdsløst moteprodukt, med kort levetid. For eksempel ved å spille låtenSimply the Best, samtidig som folk rundt deg hyler «hell, yeah!». Eller GrySinding, som hun også kalles.”.

Tar til motmæle

I denne helgs utgave av VG Helg tar Sinding til motmæle.

Her kan du lese Sindings tilsvar

Sinding føler seg uthengt av komikeren.

”Du skriver at du forventer at folk skal lese hele innleggetditt, men du har ikke selv tatt deg tid til å få god kjennskap til personen duhenger ut ... ”.

Hun viser videre til at dem som har deltatt på kursene henneshar vært svært fornøyde, samt at wow-faktoren i kurset er der for å åpne forkreativitet og læring.

”Det er en kjent sak at fysisk aktivitet åpner forkreativitet og læring. Du skriver at «ukritisk jubling» er skummelt oghjernevask. Dersom jeg kan hjernevaske norske kvinner til å bli bedre grundereved å juble litt, tar jeg det som et kjempekompliment.”.