Foto: Johnny Myhr-Hansen

VOLs tidligere mobilversjon gikk med i dragsuget under omleggingen til ny teknisk løsning i høst. Men nå er erstatningen på plass. Vi forlater WAP/ PDA-formatet og satser på en løsning basert på hvordan moderne mobiltelefoner fungerer; som vanlige datamaskiner.

Mange har sikkert allerede tastet inn www.vol.no i nettleseren sin og surfet på mobilen, men har da opplevd en noe upraktisk skjermoppløsning. Teknikken vi nå tar i bruk gjenkjenner automatisk telefonen som telefon, og omdirigerer brukeren til en egen plattform tilpasset mobiltelefonen.

For å ta i bruk mobilsurfeløsningen velger du telefonens modus for nettsurf, og skriver inn www.vol.no. Noen telefoner fordrer at du har med hele strengen, og da er adressen http://www.vol.no

Vi håper du vil ha utbytte av løsningen, og at du sender oss ris og ros, enten til epostadressen vår post@vol.no – eller via meldingssystemet som du finner i mobilløsningen.

Per i dag omfatter løsningen de vanlige VOL-spaltene, men vi vil om ikke lenge også ha med Jungeltelegrafen på mobilløsningen.