Den kampen endte med 4-1-seier til Stokmarknes.

I det hustrige været mandag kveld var det bortelaget som startet best i kampen mellom de to femtedivisjonslagene. Allerede etter tretten minutter scorte bortelagets Lars Marcus Bekkevold etter en forsvarsglipp av hjemmelaget.

Stokmarknes-ledelse til pause

- Mai e varm, mens juni e kald hær i Vesterålen, ropte en av de 30 oppmøtte tilskuerne på Havfisk stadion i den sure vinden.

Mats Reiertsen la på til 2-0 for bortelaget etter 19 minutt, men bare tre minutter senere reduserte Mareno Johansen for hjemmelaget. Hjemmelagets keeper Thomas Brun vartet opp med en fantomredning etter 39 minutter og flere skulle det bli. Lagene gikk til pause med 2-1 ledelse til Stokmarknes.

Stillingskrig

Starten av andreomgang  var en stillingskrig. Selv om det var Stokmarknes som hadde de største sjansene, var det effektive hjemmelaget til å stole på. Etter 66 minutter kom en dobbelredning fra hjemmelagets keeper og bare to minutter senere utlignet Adrian Pedersen for hjemmelaget.

Dette ga Melbo 3 blod på tann.

Etter 77 minutter la Marcus Celius Hangeland ballen iskaldt i hjørnet og snuoperasjonen var et faktum.

Hjemmelaget reddet på streken på overtid og Stokmarknes kan vel takke seg selv for at de ikke scorte flere mål. Jubelen blant hjemmefansen var stor da dommer Håvard Wallstad puttet fløyta i munn for siste gang.

Melbo 3 vant vant kampen 3-2.