Onsdag blir det mange gode tilbud og god stemning når den nye Europris-butikken innvies i Handelsparken på Sortland. Denne butikken blir på hele 1500 kvadratmeter, en økning på 400 kvadrat fra den tidligere butikken ved Åndstadsjøen.

11 medarbeidere anført av butikksjefen og franchise-tageren Heid Knudsen står klar til å vise fram den store, nye butikken som er breddfull av spennende varer.

– Vi er spent på hvordan kundene vil finne seg til rette i den nye butikken, men vi er optimister, for i tillegg til flytting til nye og større lokaler, er butikken også ny på mange andre måter, sier Knudsen i ei pressemelding.

Mest moderne av alle 256

Innredningen og oppdelingen i produktgrupper er klarere og bedre enn tidligere, og det blir mye lettere å finne fram til varene i denne butikken som fra starten er den mest moderne av alle landets 256 Europris-butikker.

– Butikken er lys og oversiktlig, og vi gleder oss virkelig til å ønske kundene velkommen, sier Heidi Knudsen. Hun har hele 23 års Europris-bakgrunn, fra hun begynte som ekstrahjelp i Europris i 1996. Hun ble butikksjef i 1999 og franchise-tager i 2006/2007, og er nå i full gang i nytt lokale med en ny og flott butikk.

Feirer åpningsdagen

På åpningsdagene vil det hagle med gode tilbud. Andrea Huseby som er NM-vinner i agility vil være på plass ved åpningen og svare på spørsmål om både dyr og dyrehold.

– Vi legger også særlig vekt på dyrefor og utstyr. Dette er et stort og viktig område for oss. Dessuten blir det servert både kaffe og kaker, sier butikksjef Heidi. Hun gleder seg til åpne ny-butikken, og kundene kan også glede seg.

– Vi har fått en flott butikk og inviterer til åpningsfest med garantert god stemning. Jeg tror mange blir overrasket over hvor flott vi har fått det, og ikke minst over hvor god plass vi har fått.

Europris-kjeden åpnet i 2017 11 nye butikker, gjennomførte 8 relokaliseringer mens 22 butikker ble bygget om og modernisert.

– Europris har slått markedet hvert eneste år de siste 12 årene, og ut fra de positive tilbakemeldingene kundene gir oss på våre nye og moderniserte butikker, er det ingen grunn til at den trenden ikke skal fortsette, sier administrerede direktør i Europris, Pål Wibe.