Mat- og reiselivsaktører fra Vesterålen og Lofoten har gått sammen om bedriftsnettverket LoVe FOOD. Innovasjon Norge har bevilget over 2 millioner kroner til bedriftsnettverket, som lenge har ønsket å gjøre noen grep for å øke verdiskapningen og gjøre maten i Vesterålen og Lofoten enda mer tilgjengelig lokalt.
Gjennom LoVe FOOD skal medlemmene finne de felles utfordringene og ta tak i muligheter.
– Utfordringene skal vi løse gjennom samarbeid og innovasjonsprosesser og vi skal samtidig påvirke der vi kan, slik at det vi jobber får skal få finansiering og prioritering. På denne måten kan vi fremfor alt utvikle trygge og gode steder å bo, sier Bjørg-Elin Kärn fra LoVe Utvikling AS, som er hyret inn som prosessleder for bedriftsnettverket, i en pressemelding.
Medlemsbedriftene er:
Sigerfjord Fisk AS
Kvitnes Gård
Quality Hotell Richard With
Marmelkroken AS
Teigan AS
Livland Gård
Thon Hotellene i Svolvær
Einar Hallstensen Catering AS
Restaurant Lofotmat
Lofotlam SA
Coop NORD - Extra Leknes/Svolvær
Polarhagen
Holand Gård
Kaikanten Delikatesser
Holmen Lofoten
Nusfjord Arctic Resort
Hattvika Lodge
Lofoten Seaweed Company
Aalan Gård