– Vi legger ned en bra innsats, men får ikke lønn for strevet, sier Tobias Nygård Vibe på Vesterålen Futsal.

Lørdagens eliteseriekamp mellom Vesterålen Futsal og Tromsø-laget Sjarmtrollan, ble thriller av det sjeldne slaget.

Da hjemmelaget tilsynelatende hadde god kontroll på kampen midtveis ut i andre omgang, utlignet gjestene til 4-4 like før slutt etter at de tok ut keeper og spilte med en ekstra utespiller siste del av kampen.

VOLs liveoppdatering fra kampen kan du leser her

– Slike ting kan skje

Selv scoret Nygård Vibe to mål og leverte en god kamp. Han synes det er irriterende at serieren glipper etter en solid tomålsledelse.

– De spiller i overtall de siste minuttene og da kan slike ting skje. Jeg synes likevel vi spiller en god kamp og legger ned bra innsats. Totalt sett gjør vi en god kamp mot et av Norges beste lag, understreker Nygård Vibe.

– Skulle gjerne hatt tre poeng

Tomål scoret også Simon Laugsand, som godt kunne ha byttet ut et av målene med en seier.

– Det er artig å score, men jeg skulle heller ha hatt tre poeng, sier han til VOL rett etter kampen.

Laugsand er ikke tvil om at hjemmelaget burde dratt seieren i land.

–Vi styrer store deler av kampen. De fikk to mål på frispark. Slike glipper kan forekomme, men vi burdet vunnet, sier han.

Men selv om seieren glapp i sluttminuttene denne gangen, er Laugsand optimistisk med tanke på resten av sesongen.

– Vi har sju kamper igjen å gjøre det på. Jeg mener at vi har gode muligheter til å vinne, sier han.

Ikke helmaks dømming

Lagleder for Vesterålen Futsal, Martin Størkersen Myrlund, er rimelig fornøyd med innsatsen, men synes ikke dømmingen var allverden.

– Kjedelig at vi avgir poeng på hjemmebane. Vi gjør en ok prestasjon med tanke på at det er lenge siden vi var samlet. Men jeg er ikke fornøyd med dømmingen og føler at dommerne dømmer i favør av Sjarmtrollan. Samtidig skal vi ikke gi dommerne skylden for at vi spiller uavgjort, sier han.

Spiller neste helg

Neste kamp for Vesterålen Futsal går i Tromsø kommende helg. Da står trondheimslaget Tiller og KFUM Oslo på motsatt banehalvdel.

– Det er nye kamper og nye muligheter. Tromsø er på mange måter vår andre hjemmebane med tanke på at flere spillere holder til der. Å ta poeng mot begge lagene er fullt mulig. Nå gjelder det bare å riste av seg skuffelsen fra i dag og starte med blanke ark, understreker Martin Størkersen Myrlund.