Det kommer frem av ei pressemelding fra Hurtigrutens Hus.

- Likholmen kan beskrives som en seig maritim drakamp mellom nu-visepop, folk og sedat rock. Dette er den virkelige lyden av utkant-Nord-Norge. Maritimt uten å være sjark-romantiserende, dunkelt uten å være kølsvart og seigt uten å være stillestående, heter det i pressemeldinga.

Beskrivelsen fortsetter å si at både musikalsk, tekstlig og visuelt er Likholmen et lavmælt småskala-armageddon, der de store temaene tas opp på det lille viset.

Dvelende

Daglig leder ved hurtigrutens Hus sier følgende om det kommende besøket.

- Vi ser fram til en filmmatisk og dvelende opplevelse i Kafe Finnmarken denne kvelden. På ett eller annet vis ser vi for oss at dette må være det perfekte soundtracket til det faktumet at mørketida er på vei ut, og skreien er på vei inn, sier han.

Erfarne

Ingeborg Oktober, Martin Losvik , Hallstein Sandvin og Kåre Riibe Ramskjell har gjort en drøss plater, konserter, utstillinger og videoer under egne navn og andre prosjekter, men har slått seg sammen for å innrede Likholmen-universet.

Bandet har spilt på Festspillene i Nord-Norge og Trænafestivalen, og svinger denne gangen en tur innom Stokmarknes etter at de har spilt på Tromsø Internasjonale Filmfestival.