På MinSide logger du deg inn for å administrere ditt abonnement; lese eAvisa, omadressere papiravisa når du er på ferie mm.

Nå innfører vi SPID som ny innloggingsløsning til MinSide. Dette er samme løsningen som blir benyttet bl.a. på finn.no, VG+ og flere andre aviser. Ved innføring av SPID vil du derfor oppleve at innloggingen til MinSide ser litt annerledes ut.

Har du spørsmål eller problemer med å logge deg på, ta kontakt med vår kundeservice

Andøyposten: abonnement@andoyposten.no eller ring 76 11 58 70

Sortlandsavisa: abonnement@sortlandsavisa.no eller ring 99 15 55 56

Vesteraalens avis: abonnement@vesteraalensavis.no eller ring 91 89 88 85

Spørsmål som kan komme i forbindelse med SPiD-utrulling

1.       Jeg får beskjed om feil brukernavn / passord?

Dersom du allerede hadde en bruker hos SPiD når vi gikk over til denne løsningen, med samme epostadresse som du hadde hos oss, så er det passordet på den brukeren som er gjeldende. Du kan bruke "Glemt passord" ved innlogging for å motta ditt passord dersom du har glemt dette.

2.       Hvorfor finner dere ikke abonnementet mitt?

Det kan være at du er logget inn på SPiD med en annen epostadresse enn den vi har registrert på deg i våre systemer. På MinSide kan du søke opp ditt abonnement ved hjelp av å skrive inn ditt kundenummer og postnummer. Vet du ikke hva ditt kundenummer er kan du få dette tilsendt på SMS via den samme siden.

3.       Jeg har byttet e-postadresse. Hva gjør jeg?

Logg deg inn på MinSide, klikk på navnet ditt øverst i høyre hjørne og velg "Mine opplysninger" fra menyen. Her kan du endre dine opplysninger, og sette en ny epostadresse som du ønsker å benytte ved innlogging fremover.

4.       Jeg har allerede en SPiD-konto hos VG.no / FINN.no, hvordan kobler jeg denne kontoen til mitt abonnement?

Logg deg på med den SPiD-kontoen du ønsker å benytte på MinSide. Klikk deretter på Mine Abonnement. Du vil her få muligheten til å fylle inn ditt kundenummer og postnummer. Når du har gjort dette vil dine abonnement bli koblet mot den kontoen du er logget inn med.

5.       Hvorfor må jeg godkjenne vilkår for å bruke MinSide?

Dette er på grunn av at vårt innloggings- og betalingssystem nå ligger hos SPiD, Schibsted Payment ID. Vilkårene gjelder for generell bruk av deres tjeneste som innloggings- og betalingsløsning, og omfatter ingen endringer i dine vilkår som abonnent hos oss. Dette skal kun være nødvendig ved første innlogging.

6.       Hvorfor har dere byttet innloggingssystem?

Dette er for å øke sikkerheten og brukervennligheten for deg som abonnent. SPiD tilbyr også online betaling via din bruker, som gjør at vi fremtidig kan tilby betaling av annonser og abonnement på en enklere måte.