FK Varg har i helga spilt treningskamper i Bardufosshallen mot Nord-Norges beste 2002-lag.

Tromsø IL stilte med sitt elite-satsingslag, og Finnsnes stilte med sitt 2001-lag.

Varg har blitt invitert av TIL for å delta på denne samlingen og stilte med sine 2001 og 2002-årganger.

I lørdagens kamper slo Varg 2002 til med en overbevisende seier mot Finnsnes med hele 12-2. Varg 2001 vant også sin kamp mot Tromsø med 3-1.

Søndag var det duket for nye matcher. Da ble det 5-8 tap for Varg 2002 mot Tromsø, mens Varg 2001 tapte 2-3 mot Finnsnes.

Les også: Varg knuste Mjølner

- Lærerrikt

- Det har vært mye god læring for oss, både i de kampene vi har vunnet og like mye i de kampene vi har tapt. Vi har tatt med oss gode referanser vi kan bruke videre, og fått oss en solid dose motivasjon til videre innsats, skriver trener Lars Fagerlirøen i en e-post til VOL.

Les også: - Vi ønsker å utvikle mennesker

Gjestespillere

Klubben har 24 spillere på disse to lagene. For å kunne delta på denne og lignende turneringer, må klubben hente inn gjestespillere.

- For å kunne bli invitert til å møte Nord-Norges beste lag, er vi nødt til å samarbeide med andre klubber, f.eks ved å benytte gjestespillere for å matche nivået Tromsø ligger på, skriver Fagerlirøen.

- Vi håper de spillerne som var med sammen med oss tar med seg hjem litt ekstra påfyll og læring, og kan benytte dette på sitt lag. Totalt sett tenker vi at slike samlinger som dette, med gjestespillere, bidrar til å utvikle spillerne i kretsen enda mer.