– 30. juni blir virkelig en festdag på hotellet. Da inviterer vi naboer, venner og hele lokalbefolkningen inn for å feire. Det blir popcorn, softis, visning, servering, morsomme aktiviteter og kanskje et direktørstup fra den flytende badstua, forteller salgs- og markedssjef, Helene Kristensen ved Quality Hotel Richard With i en pressemelding kort tid før åpningen.

Quality Hotel Richard With ligger i sjøkanten med sine 8 etasjer og 154 rom.

Hotelldirektør Yngve Rodal legger ikke skjul på at han ser frem til å vise frem den nye møteplassen på Stokmarknes:

– Når vi har jobbet med noe såpass lenge, er det klart vi kjenner at spenningen stiger i takt med dagene frem mot åpning. Støtten fra lokalbefolkningen har vært veldig motiverende for arbeidet, og teamet har virkelig stått på for å komme i mål. Jeg er enormt stolt av jobben som har blitt lagt ned av hver og én, sier Rodal i meldingen.

Hotellet blir ifølge meldingen et ledende konferansehotell i regionen med 6 møterom, inkludert en eventsal som rommer opptil 150 personer.

Hotellets restaurant og bar er navngitt etter Hurtigrutas første seilas, 1893. Rommene er innredet av arkitekt Nina Haeg, som har lagt vekt på å tilpasse innredningen til Vesterålen som sted og destinasjon.