Sortland IL sitt 2005-lag deltok i helgen på Hålogaland kraft Cup 2016 i Kilboten. Her vant laget for andre år på rad turneringens fair-play-pris.

Det skriver Sortland IL i en pressemelding.

God sportsånd

– Kilkameratene sin populære og godt arrangerte turnering er ett av høydepunktene som spillerne til 2005 laget gleder seg til hver sesong, melder klubben.

Ifølge pressemeldingen ble Sortland ILs 2005-lag tildelt fair-play-prisen fordi spillere og lagledere viser god sportsånd på og utenfor banen. De har respekt for medspillere og dommerne, de viser fair play når med- eller motspillere skader seg, når de vinner kamper og når de taper kamper.

Les også: Melbo tapte

– Utrolig artig

– Det er utrolig artig å bli tildelt en slik pris. Det er jo nettopp dette som er en av grunnene til at vi i foreldregruppen holder på med dette, sier lagets hovedtrener Jens Johansen.

– I tillegg til å bli gode fotballspillere, jobber vi mye med å ha gode holdninger, det å bry seg om hverandre og respektere dommere og motspillere er viktig for oss i Sortland IL. Derfor er det ekstra artig at spillerne og alle rundt laget blir annerkjent med en slik pris, legger han til.