Bolivia, meg, Tyskland, Litauen og Panama

Som tidligere meldt, fikk Vesterålen nok en representant til Miss World-sirkuset, da Karoline Olsen fra Øksnes i juni ble kåret til Miss World Norway.

18. juli startet en måneds forberedelser sammen med alle de andre missehåpene, før det hele kuliminerer i storslått finale 18. august.

Deltakerne er avskåret fra kontakt med media, men via Karolines kjæreste, Zrian Shaswar får vi vite at hun har travle, men fine dager i Kina.

- Ja, jeg snakker med henne hver dag, og hun har det veldig fint. De lever i luksus og får dra rundt og se på mye av det Kina har å by på. Det er selvsagt slitsomt, det er program og noe som skjer hele tida, men hun koser seg stort, sier Zrian til VOL.

- Hvordan er det egentlig å være kjæreste med norges representant i Miss World?

- Det er litt artig å stå opp hver dag og tenke at jeg er sammen med Norges vakreste dame, sier Zrian, som erkjenner at det hele var litt uvirkelig.

- Men hele greia er jo bare artig. Jeg har jo alltid syntes at hun er vakker, og dette er en tittel hun fortjener.

- Og hvis hun nå går hen og vinner hele sirkuset, hva tenker du da?

- Jeg vet ikke hva jeg skal tenke om det. Sjansen er jo der for at hun gjør det,for Karoline er like fin utvendig som innvending. Hun har noe mellom ørene, og har sånn sett det som skal til for å gå helt til topps, sier Zrian som har vært sammen med Karoline de siste par årene.

Her kan du se bilder fra Karolines liv som missehåp i Kina.

Besøk Karolines Facebook-side her. Masse ”likes” er bra for sjansene i kåringen, så her må hjemmepublikum kjenne sin besøkelsestid.