Etter at Ivar Fredriksen har vært eier og daglig leder siden selskapets etablering i 2004 synes han at tiden nå er inne til å overlate lederrollen til andre.

Andreas Riibe-Øien og Christian Nilsen er nå blitt medeiere i Økoråd Hadsel AS og vil overta lederrollene i selskapet fra 01.04.2022, skriver selskapet i en pressemelding.

Andreas Riibe-Øien overtar jobben som daglig leder i selskapet. 34 åringen er utdannet siviløkonom og autorisert regnskapsfører og har vært ansatt i selskapet siden 2013. Siden 2017 har han hatt rollen som nestleder i selskapet.

– Hoppe etter Wirkola

– Jeg er stolt og ydmyk over å bli betrodd med lederansvaret for Økoråd Hadsel. Å overta roret etter Ivar Fredriksen blir litt som å hoppe etter Wirkola, men jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven. Ivar har vært leder av byrået siden oppstarten i 2004, og har utviklet det helt fra grunnen av til dagens størrelse på tolv ansatte og drøyt 300 kunder.

– Videre er jeg glad for å ha med meg Christian Nilsen som ny nestleder, vi er sammen klare for å ta byrået inn i fremtiden, og ser veldig frem til å ta imot kunder og forretningsforbindelser i utvidede og totaloppussede lokaler i løpet av våren, sier Riibe-Øien i en kommentar.

Flytter til nye lokaler

Ifølge pressemeldingen blir Christian Nilsen samtidig ny nestleder. Han er 32 år og har også jobbet i selskapet siden 2013.

Ivar Fredriksen vil fortsette som kunderådgiver, saksbehandler og oppdragsansvarlig, autorisert regnskapsfører. Han vil også være arbeidende styreleder i selskapet. Kontoret på Stokmarknes har totalt 12 ansatte i full stilling.

– Vi ser fram til å fortsette det gode samarbeidet med våre kunder og forretningsforbindelser, og ønsker alle velkommen til oss i våre utvidede og nyoppussede lokaler som ferdigstilles i løpet av våren, sier Økoråd Hadsel AS.