Silja-Mari har skylt, brettet og stappet drikkekartonger i mange år. Med navn og telefonnummer på har hun levert inn kartongene på gjenvinningsstasjonen i Øksnes, opplyser Reno-Vest i en pressemelding.

Hun startet da hun leste i Reno-Vest sitt kundemagasin om Steffen som vant og om bestemora som skrev barnebarnets navn på kartongene. Og siden da har hun tenkt: Ja det kan jo bli gevinst en gang!

Og nå kom altså gladmeldinga fra Reno-Vest. Å vinne 10.000 kroner er en kjærkommen gevinst, spesielt i julehøytida. Vi takker for innsatsen – det nytter å kildesortere, fastslår renovasjonsselskapet.

Fakta for å delta:

  • Skyll drikkekartongen

  • Brett kartongen flat

  • Skriv på navn og telefonnummer! NB! Ikke bruk hemmelig nummer for vi må kunne finne adressen til den vi sender videre til den nasjonale trekningen.

  • Lever kartongene på nærmeste gjenvinningsstasjon.

Det trekkes kartonger fra alle våre seks gjenvinningsstasjoner. Fire ganger i året sendes navnene på to lokale vinnere til Grønt Punkt Norge, som administrerer trekningen.

Dersom man ikke leverer kartongene inn på gjenvinningsstasjonen, kan man legge de skylte kartongene i posen for papir og kartong (rød pose/blåprikket pose i ny ordning). Merk at da er kartongene ikke med i trekningen om pengepremier, men de blir materialgjenvunnet.