– Vi hadde det utrolig gøy sist vi var i Hurtigrutens Hus. Nå blir det enda råere, slår Hallvard Rundberg i Violet Road fast overfor VOL.

Bandet, som nettopp slapp plata ”In town to get you”, hadde turnéstart i Drammen sist fredag til strålende anmeldelser.

– Det var en drømmestart med masse folk og det jeg vil kalle en spektakulær produksjon, sier Rundberg.

For Violet Road har med seg en sceneproduksjon få har sett makan til av en norsk artist.

– Vi har med oss en gigantisk visuell pakke som vi har jobbet veldig med. Det er snakk om flerkameraproduksjon med storskjerm, masse lys og visuelle effekter. Tilbakemeldingene på dette har vært veldig bra og vi gleder oss til å ta med dette til Vesterålen, sier Rundberg.

– Utrolig kult

Han skryter uhemmet av Hurtigrutens Hus som konsertarena.

– Vi er ekstremt fornøyd med at Jon(Lauvland Pettersen) har tatt livebiten i Hurtigrutens Hus et steg videre med å gjøre det om til en arena til slike konserter. Det førte til en fantastisk opplevelse for oss sist og vi lover enda mer liv denne gangen.

– Masse hits

Turneen er å regne som en plateslipp-turné for plata som kom 5.februar. Publikum kan regne med sanger herfra, men også tidligere hits fra gruppa.

– Vi vet hvor vi kommer fra og kommer til å spille fra de fire siste albumene også. Vi har jo faktisk fått en ganske fyldig katalog etter hvert og det kommer publikum til gode.

– Får vi noen overraskelser på lørdag?

– Det kan en alltid regne med når en er på Violet Road-konsert. Det blir faktisk opp til flere, sier Rundberg lurt.

Suksess

Han vet også hva oppskriften på en suksess lørdag kveld er.

– At det er masse folk som er med oss i det vi gjør. Jeg kan love et band som er sulten og i god live-form. Vi er i starten av turneen og har gått av oss premierenervene. Nå er vi i gang. Det kommer folk til å merke. Om publikum er med oss får vi sammen en symbiose av en herlig konsertopplevelse for oss og for publikum.

Godt salg

Sjef for Hurtigrutens Hus, Jon Lauvland Pettersen, sier billettsalget så langt har vært godt.

– Vi har solgt over 400 billetter så langt. Vi vet også at salget vil gå godt frem mot lørdagen, sier han.

Han gleder seg til å få bandet på scenen.

– Jeg ser frem til å få de i hus. Vi driver og jobber for å legge alt til rette for dem nå. Det er en del som skal på plass. De har med seg mye lys og utstyr. Jeg tror ikke Hurtigrutens Hus har sett maken noen sinne. Det blir kjempekult.

Urørt oppvarmer

Som oppvarmer til konserten får publikum også en virkelig godbit. Fjorårets urørt-artist, Kristian Kristensen fra Harstad har fått strålende kritikker for alt han har gjort de siste åra. Han skal få publikum i stemning på lørdag.