Som vanlig de siste årene starter turmarsjhelga med ”Reginemarsjen” på fredags ettermiddag/kveld. Den starter fra ”Bøhallen” – og går opp til ”Losjehytta” og videre opp til Vetten for lang løype. Litt seinere i måneden arrangeres ”Reginedagan” – med forskjellige arrangement rundt om i kommunen.

Lørdags formiddag går ”Malnesmarsjen” i Hovden – med start fra samfunnshuset der. Det er løyper både langs vei og i terrenget. Særlig er løypa til Røsshagan blitt populær – når været slår til. ellers kan en går forbi vindmølla og utover moloen – samt til Nykvåg.

På ettermiddagen går ”Vikantrimmen” – utover til Vikan. Turen starter fra klubbhuset til FK Luna på Straume (egentlig Øyjord) – hvor også kunstgressbanen er. Også her kan en velge mellom terreng og vei – eller en kombinasjon. Kun 5 km-løypa er ikke i Vikan. Veien utover til Vikan går langs noen av Norges eldste fjell – nærmere 3 milliarder år gamle – og toppene var isfrie under siste istid.

Helga avsluttes med ”Straumedilten” på søndag – også den fra klubbhuset til FK Luna. Denne går i terrenget rundt sentrum av kommunen – og er innom gårdene Øyjord, Hole, Lynghaug, Vea og Børge. Her er det også muligheiter til å velge veialternativ – samt at turen kan gjøres pr sykkel – enten ”rundt Bø” eller rundt Skålbrekka – og da kommer en innom fleire gårder… Denne siste løypa har noe grusvei – vel 5 km – som var planlagt asfaltert for 30 år sida… Så turmarsjen feirer 2 jubileum – på 30 år.

På alle turmarsjene vil det bli salg av mat og drikke etter turen – bl.a. rømmegraut. Det blir også muligheiter for dusj – og det er god plass for både bobiler og campingvogner på startstedene – og tilgang på strøm noen stder.

Overnatting på skole er også mulig.

Alle turmarsjene har eget IVVstempel – og medalje/årstegn/pins.

Da er det bare å møte opp til ei trivelig turmarsjhelg i Bø – og nyte turene i vår flotte natur.

PS: På lørdagskvelden kan deltakerne også få med seg konserten i den nye kultursalen i tilknytning til ”Bøhallen” – med Bø’s egen Julie Willumsen m/band.