"Kveithaillet" i rute:

Hvem fanger den største kveita?

Årets utgave av "Kveithaillet" er i god rute.
Lødingen

Helga  26. – 29. mai starter jakten på storkveita, melder arrangørene i ei pressemelding.

For sjette året på rad samles kveitefiskere fra hele Norden seg for å fiske kveite med stang. Som forgående år har den populære fiskekonkurransen blitt arrangert flere steder rundt om i Vesterålen. I år tar arrangørene konkurransen et steg videre, og legger "Kveithaillet" til Offersøy Feriesenter i Lødingen Vestbygd.  Det er fortsatt ledige plasser, og fristen for påmelding er satt til 10. mai. Konkurransen er åpen for alle, enten du er erfaren, eller uerfaren med denne type stangfiske. Arrangørene vil gi nyttig info og tips om kveitefiske. Klarer du å slå rekorden fra 2011 på hele 103 kilo?