Lastebil av veien – ingen skadd

Ingen ble skadd da en lastebil kjørte av veien på E10 i Fiskfjorden tirsdag formiddag.

  Foto: Marius Birkeland

Lødingen

Politiet fikk i formiddag melding om at et vogntog hadde kjørt av veien på E10 i Fiskfjorden. Politi og ambulanse rykket ut til ulykkesstedet.


Klokken 12.15 får VOL opplyst fra operasjonssentralen at ingen ble skadd i ulykken. VOLs fotograf på stedet opplyser at det ikke er snakk om et vogntog, men en lastebil. Utforkjøringen har skjedd på Kongsvik-siden av Fiskfjorden. Bilen var på vei i retning Lødingen, og har kjørt ut på sin side av veien. 

– Fører er uskadd og bilen blir nå berget. Fører har forklart til patruljen på stedet at utforkjøringen skjedde da han tok en unnamanøver for et dyr. Han fikk lastebilen inn i en bergnabb og kjørte av veien, forteller Elisabeth Eide i Nordland politidisktrikt.