Erlend Elias til Lødingen

Førstkommende søndag, som er verdensdagen for psykisk helse, tar Erlend Elias turen til Lødingen.
Lødingen

Der skal han holde et foredrag ved Lødingen skole. Der vil han blant annet snakke om utenforskap. Det blir også muligheter for å stille spørsmål, står det å lese i pressemeldingen.

Erlend Elias Skoglund Bragstad, som er hans fulle navn, er opprinnelig fra Tysfjord. 39-åringen er blant annet makeup-artist, podcaster, frisør, stylist, foredragsholder og tv-personlighet. Tidligere år meldte Nordlys at han hadde blitt prosjektmedarbeider i Stiftelsen Kirkens Bymisjon i Tromsø.

Han har også deltatt i flere tv-programmer som Skal vi danse, Farmen Kjendis og Camp Kulinaris. Ifølge Wikipedia har den profilerte nordlendingen i fremstått som talsperson for personer som er annerledes. Dette bidro blant annet til at han ble kåret til Årets Nordlending for sju år siden.