Disse etablerte bedrift i mars

Det var få nye bedriftsetableringer i mars måned.

Kim Andre Gabrielsen er en av deltakerne i Vaer, som skal lage en premium vodka.  Foto: Privat

Lokale notiser

I Andøy og Øksnes ble det ikke etablert noen nye bedrifter i mars.

I Bø ble selskapet Vaer ANS registrert 15. mars. Deltakerne i ANS-et er Kim Andrè Gabrielsen, Hans Christian Sanders Tjønnås og Torgeir Nordahl Hæreid. Selskapet har planer om å produsere premium vodka.

I Hadsel ble det også bare registrert ett nytt firma i mars, Polaris Seafood As. Selskapet har en kapital på 100.000 kroner. Dag Hagen Berg er styreleder i selskapet. Selskapet skal drive med kjøp og salg av varer og tjenester innen fiskerisektoren.

I Lødingen ble det også etablert ett firma. Lødingen Treningssenter ble etablert med en kapital på 60.000 kroner. Knut Jørn Kjellbergvik er daglig leder og styremedlem. Tor Johnny Enebakk er styreleder. Bjørn Harald Moen er styremedlem.

I Sortland ble det registrert tre nye selskap i mars.

Litfish Larsen ble etablert 11. mars. Marius Larsen er innehaver og daglig leder. Selskapet skal drive en nettbutikk med salg av klokker, smykker, klær og annet tilbehør.

Tor Erling Nilssen etablerte Nilssen Viking Sheep, som skal drive sauedrift og lammekjøttproduksjon.

Sport Outlet Sortland 67 AS ble etablert med en kapital på 1,5 millioner kroner. Tor-Andre Skeie er daglig leder og styremedlem. Odd Arne Sjo Larsen er styreleder. Jan Frode Skeie er styremedlem.