Sortlandsjente tatt ut til landslagssamling

Norges volleyballforbund v/ungdom- og juniorlandslaget inviterer til bruttosamling 13.-17. april på Rønningen Folkehøgskole i Oslo. Blant disse er Tuva Melund Enevoldsen, som spiller for Sortland Volleyballklubb.
Lokale notiser

– Jeg er utrolig glad, stolt og lykkelig. Dette kom som en veldig positiv overraskelse. Nå er jeg klar for enda mere trening- dette ga virkelig motivasjon for å jobbe videre mot mine mål, sier Melund Enevoldsen i en kommentar til VOL i forbindelse med uttaket.

Samlingen er starten på oppkjøringen mot EM for ungdom og junior i 2020. Hvert trenerteam inviterer 24 utøvere til samlingen. Invitasjonene baserer seg på vurderinger gjennom sesongen. Norgesmesterskapene i de aldersbestemte klassene arrangeres rett i forkant av samlingen og derfor blir det til denne samlingen gjort to uttak.


Følgende jenter født i 2004/2005 blir invitert til samlingen
Aurora Håkstad, BK Tromsø
Elise Munkjord Pedersen, KSK
Ellinor Steen Molland, Asker SK
Ingrid Indresøvde Bernås, KFUM Volda
Josefine Haugseng Wigestrand, Austrått IL
Julia Moi Tennøy, KFUM Stavanger
Lisa Kleivane, KSK
Marie Bertelsen, BK Tromsø
Matilde Viland Søreng, Haugesund IL
Nina Elisabeth Solum, Grong IL
Paulina Ewa Korkus, KFUM Stavanger
Thea Hjertvik, Randaberg VBK
Tuva Melund Enevoldsen, Sortland VBK
Vilde Dale Hagen, Tønsberg VBK