Nytt firma: Børres skal selge country- og westernartikler

Børre Halsten Walberg fra Kavåsen har etablert firmaet Børres som skal bedrive salg av country- og westernartikler.
Lokale notiser

Med aksjekapital på kr. 30.000 er selskapet Børres etablert med forretningsadresse Kavåsen. Han opplyser at han i første omgang skal leie seg selv ut til et firma som i dag bedriver salg av country- og westernartikler. På sikt skal han ta over dette selskapet.

– Jeg har jobbet med dette ei stund og det er spennende at jeg på sikt skal ta over hele selskapet. Salg av artikler innen country og western, da spesielt til festivaler over hele landet, er absolutt liv laga. Det fordrer enormt mye arbeid i starten, og etter hvert ser jeg for meg å måtte ansette folk også, opplyser Walberg til VOL.

I tillegg til salg av country- og westernartikler skal han på kort sikt jobbe som provisjonsselger for et lefsebakeri gjennom nyetableringen Børres.