Storheia Arena:

Må skyve på ny vannledning fra Urvatnet

Hadsel kommune sitt engasjement i Storheia Arena resulterer ikke i at oppgaver ikke blir gjort, men enkelte oppgaver blir naturligvis skjøvet på.
Lokale notiser

Kommunedirektør Ola Morten Teigen i Hadsel er fornøyd med at kommunen har så mye bra folk at kommunen selv kan gjøre jobben med å opparbeide den nær syv kilometer lange veien fra Husby på Melbu og til toppen av Storheia.

På spørsmål fra VOL sier kommunedirektøren at det strengt tatt ikke er noen oppgaver som ikke blir gjort i kommunen, som et resultat av arbeidet med veien, men noen prosjekter blir forskjøvet.

– Samtidig har vi flere prosjekter som må prosjekteres før de igangsettes, slik at det ikke er noen oppgaver som er bortfalt. Det som kanskje mest konkret er forskjøvet er legging av ny vannledning fra Urvatnet på Melbu. Det er noe vi trolig kunne ha startet litt tidligere, men som har ventet litt for å bli ferdig med veien, sier kommunedirektør Ola Morten Teigen til VOL.