NMK Vesterålen ber om låneutsettelse

Motorsportklubben NMK Vesterålen ber Øksnes kommune om utsettelse på låneavdrag.
Lokale notiser

Det har den siste tiden vært god aktivitet ved motorsportbanen på Klo i Øksnes, der NMK Vesterålen har sine klubblokaler. Nå ber klubben om utsettelse på lån til Øksnes kommune i påvente av ny rundt med søknad om spillemidler. Klubben poengterer at ved forrige søknadsrunde ble søknad levert for sent, og klubben er nå i dialog med fylket ang. ny søknad.

– Vi ønsker å betale renter på lånet etter beste evne fram til vi kan betale lånet i sin helhet. Vi har for tiden flere arrangementer på banen og får en god del midler inn på denne måten. Vi håper også på støtte fra flere av våre sponsorer i næringslivet. Vi håper på positiv respons på vår søknad om utsettelse, heter det i brevet.

VOLs debattregler:

1. Debatt på VOL forhåndsredigeres ikke.
2. Trakassering, trusler eller hatske meldinger blir slettet.
3. Forøvrig oppfordrer vi til en saklig og respektfull tone i debatten.

Lokale notiser