«Tjente» over en million på en uke

Vesterålskraft har en urealisert gevinst på Fjordkraft-aksjene på over en million kroner etter en uke som aksjonær.
Lokale notiser

Da Fjordkraft Holding kjøpte Vesterålskraft Strøm, mottok Vesterålskraft 621.341 aksjer til en gjennomsnittspris på 42,609 kroner per aksje. Etter at transaksjonen ble gjennomført, har Fjordkraft-aksjen utviklet seg positivt.

I skrivende stund handles aksjen til 44,6 kroner, som gir en urealisert kursstigning på 1,2 millioner kroner. Aksjen har imidlertid vært omsatt til 45,9 kroner den siste uken, som gir urealisert gevinst på 3,3 kroner per aksje. Det tilsvarer 2,0 millioner kroner i urealisert gevinst.

45,9 kroner er også «All time high» for Fjordkraft Holding-aksjen.

VOLs debattregler:

1. Debatt på VOL forhåndsredigeres ikke.
2. Trakassering, trusler eller hatske meldinger blir slettet.
3. Forøvrig oppfordrer vi til en saklig og respektfull tone i debatten.

Lokale notiser