Mann døde i drukningsulykke i Ofoten

En mann i slutten av 50-årene døde som følge av drukning i Bogen i Ofoten onsdag ettermiddag.
Lokale notiser

Politiet mottok meldingen om mulig drukning ved 16.30-tiden onsdag. Politiet har fått beskrevet at mannen gikk ut i vannet for å hente båten sin som hadde drevet fra land. Han ble hentet inn av familie og slekt på stedet, som satte i gang livreddende førstehjelp.

Luftambulansen kom til stedet hvor de satte i gang hjerte- og lungeredning.

Mannen ble bekreftet omkommet klokken 16.36.

– Han gikk ut for å hente en båt, da han kom under vann. Han ble hentet inn igjen av vitner som sto på land og som startet hjerte- og lungeredning umiddelbart. Luftambulansen fortsatte arbeidet med livreddende førstehjelp, men dessverre sto ikke livet til å redde, sier operasjonsleder Odd Ivar Pettersen i Nordland politidistrikt til NTB.

Både mannskaper fra brannvesen og flere privatpersoner rykket ut til ulykken for å hjelpe, ifølge avisen Fremover.