Fire av ti nordlendinger dropper frokosten

4 av 10 nordlendinger dropper frokosten én eller flere dager i uken, selv om brorparten av dem skulle ønske de spiste frokost oftere. Det viser en undersøkelse utført av YouGov på vegne av et privat selskap.
Lokale notiser

– Det er flere grunner til at nordlendinger ikke får i seg mat om morgenen, og manglende matlyst er den viktigste faktoren. Mye tyder på at nordlendinger ikke har lyst på den frokosten de selv tilbereder, forklarer Mia Bergmann, som jobber for selskapet som har kjøpt undersøkelsen.

Halvparten av nordlendinger oppgir nemlig at mangel på matlyst hindrer dem i å spise frokost. Mange innrømmer også at de ikke står opp tidlig nok.

– Når nordlendinger spiser frokost, spiser de som regel brødmat. Men ofte mangler de matlyst, og andre ganger orker de ikke å stå opp. Det er nesten komisk, men jeg tror rett og slett at de ikke orker å stå opp til tørre brødskiver, sier Bergmann.

VOLs debattregler:

1. Debatt på VOL forhåndsredigeres ikke.
2. Trakassering, trusler eller hatske meldinger blir slettet.
3. Forøvrig oppfordrer vi til en saklig og respektfull tone i debatten.

Lokale notiser