1. etasje på Thodebo åpnes for innflytting av nye beboere

Lokale notiser

I løpet av våren og sommeren har mange tatt kontakt med Hadsel kommunen med ønske om å leie på omsorgsboligen Thodebo. Tjenestekontoret vil nå starte arbeidet med å behandle disse søknadene. Dette vil innebære en kartlegging av samtlige søkere fra slutten av august.

– De med størst omsorgsbehov vil bli prioritert. Første etasje av omsorgsbygget har ikke vært åpnet tidligere pga. ferieavvikling, da man har måttet få på plass tilstrekkelig bemanning først. Vi regner med at de første kan flytte inn i begynnelsen av september, og gleder oss til å få flere beboere i bygget, sier Helse- og omsorgssjef i Hadsel. Marion Celius i en pressemelding.

Utforsk tema:

VOLs debattregler:

1. Debatt på VOL forhåndsredigeres ikke.
2. Trakassering, trusler eller hatske meldinger blir slettet.
3. Forøvrig oppfordrer vi til en saklig og respektfull tone i debatten.

Lokale notiser