Tok imot rekordkull ved Nord universitet Vesterålen

Mandag var det formell åpning av studieåret ved Nord universitet Vesterålen. Og det med en ny rekord da 53 nye sykepleierstudenter startet sitt fireårige studium med base i Vesterålen.

Fra venstre: Karin Hartviksen, Berit Mosseng Sjølie, Ann Karin Robertsen, Janne Dahl Rønning, Levi Gårseth-Nesbakk, hadselordfører Siv Dagny Aasvik, Christer Remen, Emilie Johanne Johansen og Hanne-Vibeke Jensen sto for velkomsten da studieåret 2019-2020 offisielt ble åpnet mandag. 

Lokale notiser

– Det er veldig gledelig at så mange ønsker å studere hos oss. Dette viser at det er et stort behov for samlingsbaserte utdanninger. Studentene kommer både fra vår region, men også fra landet for øvrig. Vi har dyktige faglige og administrative ansatte som gjør en solid jobb for å lose studentene gjennom studiene. Vi gleder oss til å følge også dette kullet gjennom sin utdanning, sier studiestedsleder Barbro Fjellheim Holm i en pressemelding.

Under den formelle åpningen av studieåret ble de nye studentene hilst spesielt velkomne av prorektor for utdanning, Levi Gårseth-Nesbakk, hadselordfører Siv Dagny Aasvik og studentleder ved Nord universitet, Emilie Johanne Johansen. Seansen ble ledet av høyskolelærer Hanne-Vibeke Jensen.

VOLs debattregler:

1. Debatt på VOL forhåndsredigeres ikke.
2. Trakassering, trusler eller hatske meldinger blir slettet.
3. Forøvrig oppfordrer vi til en saklig og respektfull tone i debatten.

Lokale notiser