Klager på mørklagte gatelys på Myre

En beboer på Myre ber om lys i gatelysene i nærområdet
Lokale notiser

Øksnesværingen påpeker at hele sløyfa med gatelys fra krysset Innfartsveien/Sommarøya, over moloen og helt opp til krysset Storgata på Myre, har siden tidlig vår vært totalt mørklagt.

– Det lakker og lir mot mørketid, men strekninga er fremdeles mørklagt. Når kan vi forvente at lysene blir tent igjen? Strekningen er kommunens nest mest traffikerte etter Storgata, og dette er også skolevei for alle barn på Sommarøya, fastslås det overfor Øksnes kommune.

Klageren påpeker i tillegg at vi nå går inn i atter en fiskerisesong med økende biltrafikk og enda flere gående og syklende når sesongarbeiderne kommer.

– Håper det blir gjort noe så snart som mulig. Ønsker også svar på når rekkverket langs fortauet på moloen mellom Sommarøy og Myre blir reparert? Særlig for syklister er det svært farlig slik det er nå med manglende toppskinne og avknekte stolper som stikker opp som spyd. Mørklagte gatelys gjør ikke forholdene særlig tryggere. Det kan neppe være snakk om store kostnader for å få ordnet dette, da det er treverk som er brukt, sier klageren til kommunen.

Utforsk tema:

VOLs debattregler:

1. Debatt på VOL forhåndsredigeres ikke.
2. Trakassering, trusler eller hatske meldinger blir slettet.
3. Forøvrig oppfordrer vi til en saklig og respektfull tone i debatten.

Lokale notiser