Familiemusikalen «Jungelboken» på turné

Førstkommende fredag vises forestillingen Jungelboken på Hurtigrutens hus.
Lokale notiser

- Vi mennesker trenger å være del av en flokk, høre til et sted, bli passet på av noen. Hvis ikke kan det gå skikkelig galt med oss, enten vi er barn eller voksne. Det er det "Jungelboken" handler om, og den det denne historien vi nå skal dele med publikum i Norge, sier Tom Remlov i en pressemelding.

Det har vært laget et utall filmer og teateroppsetninger av "Jungelboken", aller mest kjent er den klassiske Disney-versjonen. Når Teater Innlandet og Riksteatret forener krefter om å lage "Jungelboken", falt valget på en norsk musikalversjon skrevet av ringrevene Wayne McKnight og Arne Lindtner Næss, med populære Svein Gundersen som komponist.

Dette er en versjon som flere ganger har vært oppført med stor suksess ved andre teatre, og mange av sangene er blitt kjente slagere.

Utforsk tema:

VOLs debattregler:

1. Debatt på VOL forhåndsredigeres ikke.
2. Trakassering, trusler eller hatske meldinger blir slettet.
3. Forøvrig oppfordrer vi til en saklig og respektfull tone i debatten.

Lokale notiser