Full fart under Vesterålen Summer Games

Selv om været ikke var på arrangørenes side under BioMar Myre Street Race på lørdag, var det kun blide fjes og imponerende prestasjoner å rapportere om.
Øksnes

BioMar Myre Street Race er én del av Vesterålen Summer Games i regi av Alsvåg IL. Arrangøren sier de ønsker å være en sterk bidragsyter for at både barn, og voksne er fysiske aktive.

- Gjennom arrangementet Vesterålen Summer Games prøver vi å stimulere til at barn, ungdom og voksne kan være aktive sammen på en sunn og positiv måte. Summer Games tar sikte på å være et arrangement hvor hvert enkelt individ kan finne sin personlige fysiske utfordring. Å delta på ett av våre arrangementer, eller på vår trippel-utfordring, håper vi kan være et mål for folks trening og/eller mosjonsaktivitet gjennom året, leser vi av AILs hjemmeside.

Lek og moro

Dagen åpnet med at barna fikk teste ferdighetene i løypa gjennom Myre sentrum, der resultater ikke er av det avgjørende slaget. Stikkord er lek og moro, selv om det ble knivet om seieren helt til målpassering. Til slutt kunne 10 år gamle Magnus Jakobsen konstatere at han på målstreken spurtslo Mathias Stavøy.

I den «skikkelige» konkurransen like etterpå var det 21 år unge August Nordeng som i år igjen var raskest i løypa.

Se bildegalleri fra løpet øverst.