Stor interesse for åpen visning på Havna Boligpark på Myre:

- Jeg fikk en sånn skikkelig byfølelse

Det var stor interesse for den åpne visningen på Havna Boligpark på Myre.
Øksnes

Det var stor interesse for den åpne visningen til Steinsvik Hus & Entreprenør sitt prosjekt Havna Boligpark på Myre på lørdag.

Les også: Enorm byggeaktivitet i Øksnes

Stort behov

En gjennomgangstone blant de besøkende var at dette trenger Myre som tettsted sårt.

- Ja, jeg fikk en sånn skikkelig byfølelse da jeg nærmet meg området på Sommarøy. Husene som føres opp her er både pene å se på og innvendig så virket det veldig gjennomført og med store vindusflater som slipper inn mye lys. Om vi bestemmer oss for å selge huset i Heimsommarøyveien så kan jeg godt tenke meg å flytte inn hit, fortalte Kirsten Lien som var på besøk sammen med mannen Jarle og verdens beste barnebarn, ho Martine.

Les også: Passerte 100 millioner i omsetning

Kun positive signaler

Utbyggerselskapet var på plass på Myre under visningen, og Arnulv Steinsvik og Bjørn Pedersen benyttet anledningen til å berette litt om prosjektet. Det skal i alt føres opp tre frittstående bygg med til sammen 18 leiligheter.

- Vi har så vidt meg bekjent kun tre ledige leiligheter igjen. De første som i dag er under oppføring skal videre etter planen være innflytningsklare til jul. Vi har bak oss en meget behagelig byggeprosess med god framdrift. Hver leilighet er bygd slik at de framstår som en egen isolert branncelle og det er lagt inn friskluftanlegg i hvert rom. Leilighetene er topp moderne og jeg kan garantere lave strømutgifter. Vi er med andre ord mer enn fornøyde med både framdrift og salg av leilighetene, fastslår Pedersen og Steinsvik med et aldri så lite smil.

Havna Boligpark skal etter planen være ferdig innflytningsklar til jul.

Les også: Havna Boligpark nærmer seg