Øksil-damene tapte i åpningskampen

Tapte 2-3 i sett mot Oslostudentenes Idrettsklubb (OSI).

Det ble en spennende kamp da Øksil tok imot OSI. Her fra en tidligere kamp.  Foto: Øksil

Øksnes

Det ble en jevn og spennende kamp i Øksneshallen lørdag kveld.

Ifølge blv.no vant Øksil første sett 25-18, for Oslo-laget utlignet resultatet etter 25-17 i andre sett. Tredje sett var det igjen Øksil som vant med sifrene 25-23, før OSI knuste øksnesværingene 25-12 i fjerde sett.

Det avgjørende femtesettet endte med 15-9 i favør osloenserne, og dermed vant OSI 3-2 i sett.

– Vi gjør alt for mange feil til å kunne vinne en slik kamp, men vi ga OSI kamp hele veien. Vi er gode i perioder, men når det nærmer seg slutten gjør, vi for mange feil, og vi mister selvtilliten, sier Øksil-trener Hanne Steen til blv.no.

Øksil fikk i det minste med seg ett poeng fra seriepremieren.