Alsvågværing ny reiselivsdirektør

Bente Bratland Holm, opprinnelig fra Alsvåg, er ansatt som Norges nye reiselivsdirektør.

- Når det gjelder Vesterålen så er jeg innhabil så det holder, sier Bente Bratland Holm. Hun mener flyplassen mellom Stokmarknes og Sortland bør ta ned direktefly fra Gardemoen. 

Øksnes

Etter tre år i stillingen som administrerende direktør i Visit Oslo, går alsvågværing Bente Bratland Holm nå over til Innovasjon Norge og stillingen som reiselivsdirektør. Det skriver Innovasjon Norge i en pressemelding torsdag. Holm går inn i stillingen 1. februar neste år.

- Bente Bratland Holms mangeårige innsats og gode renomme fra reiselivet, har resultert i at mange har ønsket seg nettopp hennes kandidatur som ny reiselivsdirektør til Innovasjon Norge. Vi er svært stolte av at hun har valgt å ta på seg reiselivslederrollen på et nasjonalt plan, sier administrerende direktør i Innovasjon Norge, Anita Krohn Traaseth, i pressemeldingen. 

Selv sier den utflytta alsvågværingen at hun ser frem til å begynne i jobben.

- Norsk reiseliv er i en fantastisk utvikling og nå har vi en unik mulighet til å ta en betydelig internasjonal posisjon. Sammen skal vi gjøre reiselivet til en enda større og viktigere næring for Norge. Å være med på å bidra til dette var en mulighet jeg ikke kunne si nei til, sier Bratland Holm i pressemeldingen.